Jarní rekonstrukce koupelny 1. díl

Jaro se blíží a s ním přichází na řadu i realizace rekonstrukcí či změny doplňků v našich interiérech, které jsme v zimních měsících pečlivě plánovali. Rozhodli jsme se, že Vám připravíme několikadílného rádce, který pomůže s výběrem toho pravého pro Vás a snad Vám výběr usnadní.

Pokud chcete kvalitu, design, praktičnost a komfort, pak nás jednoznačně napadne německá značka ZACK.

 

Koupelna je jedním z nejdůležitějších prostor v domě a správně zvolené koupelnové doplňky mohou celkový vzhled koupelny zlepšit a zvýraznit. Značka ZACK se specializuje na výrobu designových koupelnových doplňků, které jsou nejen praktické, ale také elegantní a moderní.

 

Koupelnové doplňky ZACK jsou vyráběny z kvalitních materiálů, jako je nerezová ocel, což zaručuje vysokou odolnost a dlouhou životnost. Produkty ZACK mají minimalistický a moderní design, který se hodí do každé koupelny, bez ohledu na to, jaký styl preferujete.

 

Mezi koupelnové doplňky ZACK patří držáky na kartáčky a pasty na zuby, držáky na toaletní papír, stojany na ručníky, zrcadla, kosmetická zrcadla, koše na prádlo a další doplňky, které vám pomohou udržet vaši koupelnu čistou a uspořádanou.

 

Držáky na toaletní papír jsou dalším koupelnovým doplňkem, který je nepostradatelným prvkem každé koupelny. ZACK nabízí držáky na toaletní papír v různých designech a opět kombinuje nejrůznější materiály, takže každý najde ten, který bude skvěle charakterizovat jeho koupelnu.

 

Stojany a držáky na ručníky jsou dalším důležitým prvkem každé koupelny. ZACK nabízí stojany a držáky na ručníky v různých provedeních. Nalezneme zde samovolně stojící či nástěnné a vždy máte na výběr několik barevných provedení, takže si můžete vybrat ten, který nejlépe zapadá do Vašeho konceptu.

 

Prohlédnout si nabídku 

 

Pokračování příště...