Jarní rekonstrukce koupelny 5. díl

Do třetice Vám představíme řadu Scala od značky ZACK, která je jedním z nejmodernějších a nejstylovějších řešení pro koupelny na trhu. Tato koupelnová řada, jako i předešlé dvě, se vyznačuje minimalistickým a moderním designem, který skvěle zapadne do každé nové koupelny.

 

Koupelnová řada Scala se skládá opět z různých produktů, pro každodenní používání, jako jsou držáky na ručníky, držáky na toaletní papír, misky na mýdlo, dávkovače mýdla a další. Všechny produkty jsou vyrobeny z kvalitní nerezové oceli, která Vám bude sloužit dlouhá léta.

Za zdůraznění jistě stojí to, že produkty z řady Scala jsou primárně vyrobeny v provedení leštěný nerez, který je velice odolný a bude vypadat skvěle v každé koupelně. Navíc leštěný nerez bude v kurzu vždy.

 

Koupelnová řada Scala od značky ZACK je ideální pro ty, kteří hledají elegantní doplňky do své koupelny, které budou vypadat moderně i za pár let. Produkty z řady Scala mají perfektní kvalitu a použité materiály se opět velmi snadno se udržují. I design této řady můžete dobře kombinovat s dalšími doplňky.

 

V koupelně je důležité, aby byly všechny prvky sladěny a vytvářely harmonický celek. Koupelnová řada Scala od značky ZACK umožňuje snadné a jednoduché sladění doplňků, což vám umožní vytvořit koupelnu, která bude působit svěže a moderně.

 

Pokud milujete klasiku v moderním pojetí, tak je řada Scala Vaší jasnou volbou. V naší široké nabídce najdete všechny důležité produkty, které by neměla postrádat žádná dobře vybavená koupelna. 

 

Prohlédnout si řadu Scala 

  

Pokračování příště...