Jarní rekonstrukce koupelny 4. díl

Dnes si představíme koupelnovou řadu Carvo, která je další od značky ZACK a je jednou z nejvyhledávanějších a nejoblíbenějších. Tato koupelnová řada je opět ideální pro ty, kteří hledají moderní a elegantní doplňky do své koupelny.

 

Koupelnová řada Carvo se skládá z různých produktů, jako jsou držáky na ručníky, háčky, držáky na toaletní papír, poličky a další. Tyto produkty mají moderní a minimalistický design, který se drží aktuálních trendů a dbá na funkčnost a kvalitu. Všechny produkty jsou i v této řadě vyráběny z vysoce kvalitní nerezové oceli.

 

Oproti řadě Linea nabízí Carvo koupelnové doplňky také v bílé barvě, která je v poslední době velmi populární. Takže pokud preferujete koupelnu, která ve Vás na první pohled budí čistý a jednoduchý dojem, pak je pro Vás řada Carvo jako stvořená.

 

Držáky na ručníky z řady Carvo jsou vybaveny inovativním systémem, který umožňuje snadné zavěšení ručníků a zároveň zabraňuje jejich skluzu. Držáky na toaletní papír mají elegantní design, takže i zde lze perfektně kombinovat. Koupelnové poličky mají speciální úchyty, které zajistí, že sklo bude v držáku bezpečně a pevně držet, díky čemuž jsou velmi stabilní.

 

Koupelnová řada Carvo od značky ZACK je vhodná pro každého, kdo hledá moderní a elegantní doplňky do své koupelny. Tyto produkty mají vynikající kvalitu a snadno se udržují.  I řadu Carvo velmi snadno zkombinujete s dalšími koupelnovými doplňky.

 

Na závěr můžeme říci, že koupelnová řada Carvo od značky ZACK je tou správnou volbou pro ty, kteří do své koupelny požadují maximální kvalitu a elegantní design.

 

Prohlédnout si bílou řadu Carvo 

 

Prohlédnout si černou řadu Carvo 

 

Prohlédnout si broušenou řadu Carvo 

 

Pokračování příště...