I klíče si zaslouží své místo

I vaše klíče mohou mít svoje pěkné místo

Chcete si doma nebo ve firmě vytvořit praktický, ale zároveň estetický prostor pro všechny klíče? Pořiďte si designově dokonalé tabule na klíče.

Nebaví vás ustavičně někde po bytě či kanceláři hledat vaše klíče? S tímto má zkušenost zřejmě každý a hledání klíčů se již pomalu stává koníčkem. Stačí je položit někam na stůl a můžete se spolehnout na to, že je tam již nenajdete, i když si budete jisti, že jste je tam nechali. Tento zákon funguje opravdu spolehlivě.

A jak rádi byste jednou pro vždy těmto nepříjemnostem s klíči zabránili a nemuseli je ustavičně hledat!

Zajisté vás příjemně překvapí moderní řešení v podobě praktické a přitom designově zajímavé tabule na klíče.

Tabule, která zaujme již na první pohled, protože po estetické stránce je nepřehlédnutelná a doslova láká k tomu, abyste si na praktické háčky s příjemným pozadím klíče hned po příchodu pověsili. Je totiž vyrobena z kvalitní německé nerezové oceli a zárukou dlouhé životnosti.

Působí luxusně a můžete jí využít pro pověšení klíčů v domácnosti i v kancelářských či firemních prostorách. Kromě toho, že splňuje účel praktický, tak poslouží i jako příjemná dekorace pro interiér.

Pro svoje klíče získáte opravdu hezké místo, na kterém je zaručeně vždy najdete a ještě budete mít o vašich veškerých klíčích dokonalý přehled. K jejímu pověšení nemusíte být ani žádní kutilové, protože to zvládne opravdu každý. Lze jí snadno připevnit na zeď speciálním montážním lepidlem.

Skončí vám nepříjemné chvíle způsobené hledáním klíčů právě ve chvíli, kdy nejvíc spěcháte a zabráníte také tomu, aby se vám ztratili.

Každý člen rodiny či kanceláře tak najde svoje klíče na jednom místě a urputné každodenní hledání se tak pro všechny stane minulostí.

A jednou moderní tabulí na klíče získáte nejen praktické místo pro klíče, ale i příjemný interiérový doplněk, který se přizpůsobí každému stylu interiéru.

S designovou tabulí na klíče z nerezové oceli si o hledání klíčů můžete už nechat jenom zdát.

 

Zdroj: DOMIO

 

Prohlédněte si všechny tabule na klíče