Ani kapka vedle

Nebaví vás již rozlévání nápojů po stole?

Chcete si užívat komfort nalévání nápojů bez toho, aby byla tekutina všude kolem jen ne ve skleničce? Udělejte dojem karafou s drip free okrajem.

Znáte to. Těšíte se na svoje hosty či rodinnou pohodu, chcete udělat ten nejlepší dojem, takže kromě dobrého jídla se podává i dobré pití. Jakmile však dojde k nalévání, tak ruce i gravitační síla přestanou být vašimi přáteli a nápoje jsou všude kolem jen ne ve skleničce.

Možná jste již přemýšleli mnohokrát o nějaké vychytávce, která by těmto nepříjemnostem předcházela, ale šlo doposud o nenaplněné představy.

Těmto nenaplněným představám a společně s nimi i nepříjemnostem s rozlitými nápoji je však konec, protože si můžete pořídit velice praktickou, funkční a přitom elegantní vychytávku v podobě moderní karafy s drip okrajem od Eva Solo.

Jak již název napovídá, nejde o tradiční karafu, ale o karafu doplněnou o patentovaný nalévací ret z nerezové oceli a silikonu, díky kterému již nevyjde ani kapka nápoje nazmar. Unikátní technologie drip free slouží právě k tomu, aby váš stůl, ubrus i oblečení zůstali při nalévání nápojů čisté.

Samotná karafa je vyrobena z kvalitního tepelně odolného skla, takže jí můžete používat nejen k podávání studených nápojů, ale i těch horkých. To znamená, že jí využijete při každé příležitosti.

Tuto technologii již oceňují i mnozí vinaři při nalévání především červeného vína, které dokáže zanechat na ubrusech i oděvu velice viditelné a nevyčistitelné skvrny.

Navíc jde o natolik elegantní nádobu, že je pomůckou nejen praktickou, ale i estetickou a dokáže velice příjemně oživit design stolování. Hodí se ke každé příležitosti, a to nejen slavnostní, ale i při letním posezení na zahradě či při nedělním obědě s rodinou.

Užijte si proto i vy pohodlné rozlévání nápojů všech druhů a dopřejte si tento komfort při každé příležitosti. Teď, když budete chtít před hosty udělat skvělý dojem, tak si můžete být jisti, že to ani jinak, než skvěle nemůže dopadnout.

 

Zdroj: DOMIO

 

Prohlédněte si všechny karafy