Prémiová káva BASIUM

Nově si můžete na Domio zakoupit kvalitní kávu BASIUM

Kvalitní káva není samozřejmost. O tom jsme se přesvědčili v životě již několikrát. Byl to také jeden z hlavních důvodů, proč jsme zalistovali kávu na našem internetovém obchodě s bytovými doplňky.

 

Dvě odrůdy, stejně dokonalá chuť

Můžete si vybrat ze dvou odrůd Brazílie či Quatemali. U každé z těchto káv nabízíme dvě varianty mletou či zrnkovou. Naše kávy jsou připravované pouze z těch nejlepších surovin, které jsou na trhu dostupné. Milovníci kvalitní kávy si tak určitě přijdou na své.

 

Pár slov o BASIUM GUATEMALA a BASIUM BRAZILÍE

Pojďme si společně povědět pár informací o této pozoruhodné kávě.

 

Guatemala zrnková

Guatemalský kávový skvost pocházející z Huehuetenango vyniká svou plnou a delikátně sladkou příchutí.  Jeho úchvatné aroma si vás získá.

 

guatemala-zrnkova

 

Guatemala mletá 

Příjemná kyselost spojená s vinnými tóny a delikátně sladkou vyváženou chutí, uchvátí všechny milovníky kvalitní kávy. Vsaďte se jistotu. 

 

guatemala-mleta

 

Brazílie zrnková 

Brazilská káva je vhodná pro milovníky oříškovo-čokoládových tónů. Disponuje výjimečnou chutí bez jediného náznaku hořkosti. 

 

brazilie-zrnkova 

 

Brazílie mletá

Legenda mezi světovými kávami. Její skvělou a vyváženou chuť si budete chtít dopřát každý den nejen k snídani a vaši klienti ji jistě ocení. 

 

brazilie-mleta

 

Akce

Navíc jsme si pro vás připravili akci. Pokud nakoupíte u nás na e-shopu za více jak 2 000 Kč, přibalíme vám vzorek této kvalitní kávy zdarma. Vy si tak budete moci vyzkoušet, jak dokonalé ráno vám umí naše káva vykouzlit.

 

Zdroj: DOMIO