V tom správném úhlu

Ani 13, ani 15 - 14 je správně

Rádi si dopřejete sklenku dobrého vína nebo koňaku a chcete si tento požitek užít ještě víc? Nic vám nebrání v tom pořídit si unikátní sklenice se skosením. Prostě požitek ve správném úhlu.

Těšíte se na to, až se zabalíte do teplé deky u hořícího krbu a k tomu si dopřejete sklenku dobrého vína nebo koňaku? Taková představa relaxace občas popadne každého z nás a k této realitě chybí už jen ta pravá sklenice.

Není totiž sklenice na víno jako sklenice na víno a může jít o něco mnohem víc. Čím může taková sklenice, kterou již znáte ještě překvapit?

Třeba tím, že nemusí jít o sklenici na víno nebo koňak tradiční, ale velkou sklenici od Eva Solo, která je výjimečná tím, že má skosení pod úhlem 14 stupňů a tím dokáže zesílit chutě nápoje, který se v ní právě nachází. Skvěle se hodí pro požitek třeba z červeného vína Barolo nebo Burgundského.

Kromě toho, že umocní tímto netradičním vzhledem požitek z vína, tak dokáže vytvořit na stole příjemný doplněk prostírání, který je prostě nepřehlédnutelný.

Nádherný a elegantní design se vyjímá na stole slavnostním i při zcela obyčejném dni, při kterém si chcete dopřát právě jíž zmíněné chvíle relaxu.

Kromě netradičního designu, který podporuje chuť kvalitního vína je sklenice výjimečná i kvalitním ručně foukaným sklem. Sklo je materiál již sám o sobě luxusní a v tomto provedení má ještě větší šmrnc.

Pokud jste na prostírání nároční a záleží vám na designu sklenic, tak v tomto případně uděláte opravdu skvělý dojem.

Sklenice s netradičním skosením je doslova výzvou k tomu, abyste si vychutnali každým kouskem svých chuťových buněk chuť kvalitního vína či koňaku a užívali si tak i jedinečný design sklenice, která hostitele ani hosty rozhodně nezklame.

Požitek z vína se pro vás v této sklenici stane ještě víc silným zážitkem a její design si prostě již na první pohled zamilujete.

Můžete tak popustit uzdu fantazii, odbočit z řad tradičních sklenic a překvapit tímto unikátním řešením pro podávání kvalitního vína. I z obyčejné sklenice na víno, o které jste si mysleli, že již nemůže ničím překvapit, se může stát nevšední zážitek.

 

Zdroj: DOMIO

 

Prohlédněte si všechny sklenice