Designová koupelna

Háčky, dávkovače mýdla, toaletní kartáče, prádelní koše a spousta dalších doplňků, které Vás jen napadnou. To vše najdete u nás v Domio.cz.

Přemýšlíte o tom, jak si oživit svou stávající koupelnu nebo plánujete rekonstrukci a poohlížíte se po nových doplňcích? Rádi budeme inspirací a v dnešním článku Vám představíme must have produkty do každé koupelny, bez kterých se zkrátka neobejdete.

Žádná koupelna se určitě neobejde bez háčků či věšáků na ručníky, a u nás je rozhodně z čeho vybírat. Pokud nechcete vrtat, pak si určitě vyberete svého favorita mezi samolepícími háčky. V naší nabídce najdete širokou škálu háčků německé firmy ZACK. Vybírat můžete z různých barev, tvarů, ale i zpracování materiálů.

 

Nabídka háčků a věšáků 

 

Dalším nepostradatelným pomocníkem je rozhodně dávkovač tekutého mýdla, a i zde máme co nabídnout. Najdete u nás jak manuální, tak i automatické dávkovače. Všechny produkty z této kategorie máme v mnoha minimalistických provedeních a barevných kombinacích. Vybírat můžete třeba z produktů německé značky BLOMUS, která Vám nabízí krásný a čistý design.

 

Prohlédnout si dávkovače mýdla 

 

I toaletní kartáč může v dnešní době plnit estetickou funkci a můžete ho dokonale sladit s dalšími koupelnovými doplňky. Pojďte se podívat na trendy v nordic designu a vybrat ten správný právě pro Vaši koupelnu. Ať už hledáte volně stojící nebo závěsný kartáč, v černé, bílé nebo stříbrné nerez barvě, u nás si jistě vyberete. Skvělou nabídku Vám opět přináší německá značka BLOMUS, stačí si jen vybrat.

 

Vybrat vhodný wc kartáč  

 

Špinavému oblečení v koutě koupelny právě odzvonilo, protože u nás si vybere kvalitní a praktický prádelní koš, který dokonale padne do Vaší koupelny. I s něčím tak běžným, jako je koš na prádlo, můžete pozdvihnout koupelnový interiér. V této řadě produktů Vám opět přinášíme neotřelý design, kvalitní zpracování a různé barvené kombinace, jak jsme od německé značky BLOMUS zvyklí.

 

A nakonec koš na prádlo 

 

Doufáme, že Vám naše tipy pomohou skvěle doladit Vaši koupelnu. Brzy budeme opět pokračovat v představení dalších produktových řad.