Útulný interiér

Vánoční svátky jsou za námi, pomalu se vracíme do běžného života, ale zima ještě nekončí. Tak proč si pohodovou atmosféru neuchovat? Pojďme si s námi zútulnit interiér, kde se budete cítit skvěle za všech okolností.

Na Domio najdete spoustu doplňků, které Vám pomohou z Vašeho interiéru vykouzlit domov, ve kterém si vždy užijete zasloužený relax.

Také si myslíte, že polštářků není nikdy dost? My rozhodně ano, protože nic nesvádí více k odpolednímu odpočinku než pohovka se spoustou měkoučkých polštářů. Pokud doma rádi pořádáte setkání s přáteli, pak polštářky zvládnou skvěle rozšířit možnosti sezení i na podlaze a svůj obývací pokoj tak proměníte v moderní lounge. Vybírat můžete z mnoha barev, tvarů a rozměrů.

 

Prohlédnout si polštáře 

 

Na pohovce určitě nesmí chybět ani teploučká deka, která Vás zahřeje při čtení oblíbené knihy nebo večeru stráveném u filmu. Díky neutrální paletě barevných provedení u nás najdete deku pro každý interiér. Zimní večery a noci jsou chladné, takže jistě oceníte třeba deku z kolekce MERINO, která Vás dokonale zahřeje a díky příměsi kašmíru je hebká na dotek.

 

Vybrat vhodnou deku 

 

Relaxační atmosféru dokáže vytvořit tlumné osvětlení. Nejjednodušší způsob, jak toho docílit, je použití svíček a svícnů. Svíčky FRAGA jsme Vám představili v článku Tipy na vánoční dárky, takže dnes se podíváme na designové svícny, které mohou zpříjemnit každý všední večer a udělat z něho nezapomenutelný zážitek. Najdete u nás svícny v mnoha různých designach a provedeních, zkrátka pro každý interiér máme ten pravý.

 

Prohlédnout si svícny  

 

Atmosféru bychom měli, a teď už zbývá jen jedna věc. Ptáte se jaká? No přeci otevřít láhev skvělého vína. Ať můžete vybírat přehledně a pohodlně, doporučujeme pořídit si některý z regálů na víno. Mimo toho, že se jedná o velmi praktický doplněk, tak u nás najdete vhodné řešení pro každý prostor, od velkého po malý. Dejte si sklenku a nechte se inspirovat naší nabídkou.

 

Prohlédnout si všechny bytové doplňky