Tipy na vánoční dárky

Vánoce se kvapem blíží a Vy si lámete hlavu s tím, co by Vašim blízkým udělalo radost? Pak jste na správném místě, protože Domio připravilo stručného rádce, který Vám s výběrem dárku pomůže nebo alespoň představí pár tipů, které rozhodně udělají radost.  

Nejjednodušší a nejrychlejší způsob, jak pořídit kvalitní dárky pro všechny, které chcete obdarovat, je určitě nákup na internetu. Na našem e-shopu to hravě zvládnete a díky velkému benefitu, kterým je náš sortiment u nás seženete dárky pro všechny členy rodiny, přátelé i děti.

A zde jsou naše doporučení.

 

MADE IN JAPAN

Značka Made in Japan má v nabídce krásné sushi sety, čajové sety, čajové konvičky, misky a talíře. Jedná se o kvalitní keramiku, která je přímo dovážena z Japonska, a to z malé dílny Sakuzan. Design jejich produktů je vskutku okouzlující, dbá na detail a precizní zpracování.

 

Prohlédnout si Made in Japan 

 

PHILIPPI

Značka Philippi je německého původu, konkrétně pochází z Hamburku, na trhu je od roku 1992 a uspokojí i ty náročnější z nás. V jejich nabídce najdete luxusní kousky, jako třeba olejové lampy / stolní krby, designové svícny, interiérové doplňky nebo zabijáka stresu, který spolehlivě zabaví při každé prokrastinaci.

 

Prohlédnout si Philippi 

 

EVA SOLO

Sortiment EVA SOLO je široký a nabízí mnoho krásných produktů pro Vaše stolování. Dárek, který v zimě opravdu potěší, jsou třeba termosky, ať už pro domácí využití nebo pro ty, kteří v chladném počasí pobíhají venku. Charakteristickým znakem je skandinávský design, praktičnost a minimalismus.

 

Prohlédnout si Eva Solo 

 

BLOMUS

Máte doma někoho, kdo má rád domácí pohodu a rád si dopřeje třeba aromaterapii? Pak jistě mile překvapí vonné svíčky FRAGA. Vonné svíčky jsou vyrobeny ze sójového vosku a nejen, že krásně voní, velmi hezky i vypadají. Vybírat můžete ze široké palety vůní, barev i provedení.

 

Prohlédnout si Blomus 

 

LEGO 

Co mají rády děti? No přeci LEGO! Pod touto značkou si jistě většina z nás představí ikonickou stavebnici, ale co takové doplňky a pokojíček ve stylu LEGA? U nás najdete svačinové boxy, úložné hlavy, stolní a úložné boxy a závěsné poličky. Jednotlivé díly lze interaktivně skládat dohromady, takže děti zabaví, probudí v nich hravost, a navíc budou rozvíjet jejich fantazii.

 

Prohlédnout si Lego 

 

V Domio nabídce naleznete i spoustu dalších life hacků, které usnadní práci v kuchyni, stolování nebo zútulní interiér. Zkrátka Ježíškovi se meze nekladou a věříme, že u nás najdete dárek pro každého.

Pokud si s výběrem přeci jen nejste jisti, máme pro Vás řešení. Skvělou alternativou vánočního dárku, který udělá radost za všech okolností, jsou vouchery.

Vouchery máme v hodnotě 1 000,-, 2 000,- a 5 000,-. V elegantní dárkové obálce si je můžete vyzvednout v našem pražském showroomu až do 23.12. včetně. Pokud to k nám máte daleko, tak nezoufejte, rádi Vám voucher zašleme v elektronické podobě. 

 

 

Koupit poukaz