Vánoční tabule

Vánoce jsou za dveřmi a Vás napadá myšlenka, jak oživit letošní stolování? Ať už jde o štědrovečerní tabuli nebo rodinný oběd, máme pro Vás vše potřebné a přinášíme inspiraci.

Krásně prostřený stůl vyloženě svádí k tomu, se pohodlně usadit a začít hodovat. Pokud hledáte drobnosti, kterými byste letošní stolování učinili jiné, nové a moderní, tak na našem e-shopu Domio najdete vše, co k tomu patří.

Nedílnou součástí slavnostního stolování je servírování nápojů. V naší nabídce naleznete elegantní sklenky na všechny druhy alkoholických i nealkoholických drinků.

Velmi krásné jsou například sklenky od značky BLOMUS, kde oceníte jedinečnost v podobě zabarveného skla, třeba v decentní kávové nebo kouřové barvě. BLOMUS nabízí sklenice na šampaňské, víno i další nápoje.

Vybrat vhodné skleničky 

 

Aby Vám nápoje po celou dobu stolování vydržely krásně chladné, doporučujeme použít chladicí nádobu, která za Vás tuto práci udělá, a navíc skvěle zapadne na každý stůl. Za nás můžeme doporučit nádobu Easy od značky BLOMUS v černé nebo krémové barvě. Pokud máte raději něco tradičnějšího, tak nerezovou nádobu s broušením Donare od značky ZACK.

 

Prohlédnout si chladící nádoby 

 

Dalším nepostradatelným pomocníkem při hostině pro více členů je servírovací tác či podnos. I zde máme krásné a elegantní řešení, které do Vaší kuchyně jistě zapadne i mimo vánoční tabuli. Pro ty, kteří mají rádi moderní design, ale zároveň milují doplňky, které dokonale tvoří teplo domova, bude ideálním řešením servírovací podnos značky EVA SOLO z řady Nordic Kitchen, který je z dubového dřeva v kombinaci s matným černým plastem.

Po dobrém jídle přijde nepochybně vhod degustace skvělého cukroví. Ideální způsob, jak tuto pochoutku servírovat, aby se Vám vše vešlo, třeba i ochutnávka od babičky nebo maminky, ale zároveň jste nezabrali celou plochu stolu, je etažér. U nás máme třeba tento Patore, od značky ZACK. Servírovací etažér je třípatrový, kombinuje kvalitní nerezovou ocel a ušlechtilý beton, a krásně doplní všechny společné chvíle, které bude provázet dobré jídlo.

 

 

Podnosy, tácy a etažéry