Zimní zahrada

Ta pravá zima je konečně tady, venku je krásně bílo a myšlenky svádí k zimním radovánkám. Určitě nás všechny napadne klasika, někde u praskajícího krbu, v teple, s hrnkem horkého kakaa nebo svařeného vína. Ale nebyla by škoda si sněhovou nadílku užívat jen z pohodlí domova nebo chalupy? Pojďme si to společně užít ven a udělat si to hezké na své zahradě!

Tu správnou pohodu s přáteli nebo romantický večer ve dvou můžete zažít venku i v zimě. S Domio Vám opět přinášíme tipy, jak udělat útulnou zimní zahradu, kde budete chtít trávit čas i v tomto období.

Vytvořme si útulno s některou z plynových luceren. Lucerny COSI u nás najdete v nejrůznějších designech, barvách a velikostech. Značka COSI dbá na funkčnost a praktické využití svých výrobků. Lucerny dokáží mimo tepla vytvořit i jedinečnou atmosféru, která promění Vaši zahradu v zimní pohádku.

 

vybrat lucernu cosi 

 

Dalším skvělým doplňkem bude rozhodně některý ze stolů značky COSI s plynovým ohništěm. Stoly jsou v elegantním provedení kombinace hliníku v černé či bílé barvě a teakového dřeva. Díky minimalistickému designu a neutrálnímu barevnému provedení se tento stůl s ohništěm bude skvěle vyjímat v každé zahradě. Vybírat můžete opět z několika různých variant a provedení.

Jako skvělý doplněk pro Vás přináší značka COSI také úžasné vyhřívané polštáře, které by v tomto období neměly na žádné zahradě rozhodně chybět.

 

Krbové stoly a doplňky 

 

Není žádné tajemství, že v zimě venku rychle vyhládne, tak si pojďme něco opéct nebo ugrilovat. Ať už půjde o zábavné opékání Marshmallows s Vašimi dětmi nebo pořádného steaku na grilu, u nás uspokojíme všechny.

Zahradní ohniště jsou v poslední době velmi populární a na našem e-shopu najdete třeba krásný kousek Flames od značky PHILLIPI, který Vám bude skvěle sloužit po celý rok. Díky roštu proměníte ohniště ve vteřině na gril. Pokud máte raději plynové grily, tak i pro Vás máme řešení v podobě grilu FireGlobe od značky EVA SOLO, který skvěle padne na každou zahradu.

 

 

Venkovní ohniště Eva Solo 

 

 

Interierová ohniště Philippi 

 

V zimě bychom rozhodně neměli zapomínat ani na zvířátka, která si hledají potravu obtížněji. Doplňte svou zahradu třeba o krmítko pro ptáčky. Díky krásným designovým krmítkům značky EVA SOLO pomůžete těm, kteří to potřebují, a navíc si svou zahradu ozvláštníte krásným kouskem ve skandinávském provedení. Vybírat můžete z mnoha provedení a materiálů, jako je sklo, keramika nebo odolná ocel. Podívejte se na naši nabídku a přilepšete ptáčkům, kteří Vám za to budou vděční.

 

Nabídka krmítek